Perhatian ! "Jika Laman web tidak tampil semua mohon matikan terlebih dahulu ADBLOCK anda kemudian refresh ulang laman ini."

Lowongan Kerja PT Motasa Indonesia

Categori: S1

PT Motasa Ινδονησία ιδρύθηκε από το 2008, αρχής γενομένης με έμφαση στην επεξεργασία πιπέρι. Με το πέρασμα του χρόνου η PT Motasa Indonesia έχει επίσης παράγει σκόνη κορίανδρου, σκόνη κουρκουμά και μπαχαρικά. Τα προϊόντα επεξεργάζονται υγιεινά και χρησιμοποιώντας τη διεθνή τυποποιημένη σύγχρονη τεχνολογία. Τα προϊόντα της PT Motasa της Ινδονησίας είναι το Λευκό Πιπέρι, το Μαύρο Πιπέρι, το Λευκό Πιπέρι Πούδρας, το Μαύρο Πιπέρι Πούδρας, το Κουρκούμη Σκόνη, η Κόνις Κοριάντερ και τα μαγειρικά μπαχαρικά. Όλα τα προϊόντα της PT Motasa Indonesia έχουν εγγραφεί στο BPOM και έχουν πιστοποιηθεί από το MUI. Το προϊόν μας, LADAKU εξάγεται σε επτά χώρες, όπως η Σιγκαπούρη, η Μαλαισία, το Μπρουνέι Νταρουσαλάμ, το Χονγκ Κονγκ, η Ταϊβάν, το Μακάο, η Ολλανδία και η Σαουδική Αραβία. PT Motasa Ινδονησία εργοστάσιο βρίσκεται στο Mojosari, Mojokerto – Ανατολική Ιάβα και λειτουργεί από το 2011 είναι το μεγαλύτερο εργοστάσιο επεξεργασίας μπαχαρικών στη Νοτιοανατολική Ασία. Η PT Motasa της Ινδονησίας έχει λάβει πιστοποίηση ISO 22000 και πιστοποιητικό halal από το MUI. Επιπλέον, PT Motasa η Ινδονησία έχει επίσης λειτουργεί επιχειρησιακά πρότυπα ISO 14001 και OHSAS 18001.

Advertisement

PT Motasa Ινδονησία μέσω της μάρκας Ladaku έχει επιτυχώς κερδίσει πολλά σημαντικά βραβεία ως κάτοχος και Ο καλύτερος κάτοχος του σήματος. Ανάμεσά τους είναι η πιο αξιόλογη μάρκα στην Ινδονησία για την κατηγορία προϊόντων Merica Powder για 2 συνεχόμενα χρόνια το έτος 2013 και 2014 και το Βραβείο Satria Brand 2014. Με τη δέσμευση να βελτιώνουν συνεχώς την ικανότητα των επαγγελματικών και έμπειρων ανθρώπινων πόρων και να προσπαθούν να παράγουν την καλύτερη παραγωγή Για τοπικές και διεθνείς αγορές. Η επιχειρησιακή φιλοσοφία της PT Motasa Indonesia είναι να δώσει προτεραιότητα στην ποιότητα, την ασφάλεια και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Θα συνεχίσουμε να καινοτομούμε για να παράγει τα καλύτερα προϊόντα για την ικανοποίηση των καταναλωτών με τη χρήση της τεχνολογίας επεξεργασίας τροφίμων διεθνών προδιαγραφών με υγιεινές και σύγχρονες

Διεύθυνση γραφείου της εταιρείας.

Γραφείο
Jl. Raya Waru Shopping Complex Gateway Blok F7-F8,
Waru Sidoarjo 61256 Ανατολική Ιάβα – Ινδονησία
Τηλέφωνο: +62 31 8554 255 (κυνήγι) | Fax: + 62 31 8551 658

Εργοστάσιο
Jl. Raya A. Yani, Sumber Tanggul, Mojosari, Mojokerto, Ανατολική Ιάβα – Ινδονησία
Τηλέφωνο: +62 321 371 5508 (κυνήγι) | Το PT Motasa της Ινδονησίας μέσω του προγράμματος πρόσληψης ανοίγει αυτήν την τελευταία θέση κενής θέσης εργασίας τον Αύγουστο του 2017 για να βρει υποψηφίους που είναι έτοιμοι να αναπτυχθούν σε κάθε γραμμή ή τμήμα της εργασίας στην εταιρεία που είναι Χρειάζεται τώρα. Με τη διεξαγωγή προσλήψεων ή κενών θέσεων εργασίας αυτής της επιχείρησης προσπαθώντας να βρούμε το άτομο σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας και φυσικά σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις προσδοκίες των αιτούντων εργασία, διότι με μια καλή σχέση μεταξύ του εργατικού δυναμικού και της εταιρείας θα δημιουργηθεί μια ευνοϊκή ατμόσφαιρα στο εταιρικό περιβάλλον. Τα παρακάτω είναι διαθέσιμες θέσεις για τις ευκαιρίες απασχόλησης, αυτή τη φορά, που εγκαινιάστηκε από την εταιρεία με τα ακόλουθα προσόντα.


Εργασία PT Motasa Ινδονησία Πρόσφατες 2017Κενή PT Motasa Ινδονησία Σε θέση:


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥ

Στοιχεία Seeker :

 • Εκπαίδευση λεπτά. S1 / S2 Όλα τα προγράμματα
 • Ηλικία:
  • S1 Μέγ. 25 χρόνια
  • S2 max. (19459021)
  • 3.00 (Διαπίστευση Τμήματος Α)
  • 3.25 (Διαπίστευση Τμήματος Β)

  ]

 • Έχει ηγεσία ψυχή
 • Mastering κα
 • Πρόθυμος να τοποθετηθεί σε όλες τις περιοχές της Ινδονησίας
 • Πρόθυμος να ακολουθήσει την επιλογή στην Surabaya / Sidoarjo East Java
 • .


Πρόγραμμα Επιλογή:

 • φόρτισης ηλεκτρονικές φόρμες: 11 – 31 Αύγουστος 2017
 • Συνέντευξη 3 Σεπτεμβρίου έως 8 2017
 • Psikotes: 11 – 14 Σεπτέμβριος, 2017
 • Δοκιμές Υγεία: 18 με 22 Σεπ 2017
 • Ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων : 25 Σεπτεμβρίου 2017
 • ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 1 Οκτώβρη 2017


Διαδικασίες Εγγραφής
:

γνωρίζοντας τα κριτήρια και τις ανάγκες προσλήψεων που περιγράφεται παραπάνω έτσι άτομα που αναζητούν εργασία αισθάνεστε ότι πληρούν τις απαιτήσεις που καλύπτουν Εκπαίδευση, ηλικία κλπ. Και όντως ενδιαφέρονται για την τελευταία κενή θέση εργασίας της PT Motasa Indonesia τον Αύγουστο του 2017, θα πρέπει να είναι το συντομότερο δυνατόν να συμπληρώσετε και να συντάξετε ένα φάκελο αίτησης εργασίας όπως επιστολή αίτησης, βιογραφικό σημείωμα ή βιογραφικό σημείωμα, Η τελευταία φωτογραφία του αιτούντος να εγγραφεί και να ακολουθήσει την επιλογή εισόδου νέου υπαλλήλου στην επιδιωκόμενη εταιρεία, αποστέλλονται μέσω της διαδικασίας που καθορίζει η εταιρία που είναι κατάλογος ONLINE μέσω του παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.jobstreet.co.id/id/μετά το περιεχόμενο της μορφής του στο σύνδεσμο www.bit. Ly / MTMotasa

[ads]

Advertisement